Będzie konkurencja na polskiej sieci kolejowej?
"Konkurencja na torach to szansa na obniżkę cen i lepsze warunki podróży, które od lat mają nasi sąsiedzi. Z resztą dla polskiego pasażera czeskie standardy byłyby szokiem. Tamtejsze koleje uchodzą za najlepsze nie tylko w naszej części Europy.
- Można porównać je nawet z kolejami szwajcarskimi. Czesi mają bogatą sieć połączeń obejmującą nawet najmniejsze miejscowości, które są dobrze skomunikowane z resztą kraju. Na najważniejszych trasach pociągi jeżdżą co 20-30 minut. Przesiadki zarówno na inny pociąg, jak i autobus nie stanowią problemów."
Źródło: Gazeta Wyborcza 20.01.2017
--
Prezes Zarządu, WIECZORNA.PL SP. Z O. O.,ul. Dolina Zielona 24A, 65-154 Zielona Góra
Wydawnictwo Merkuriusz Polski
"Wieczorna.pl" sp. z o.o.
T +48604443623
Adam Fularz, manager Radiotelewizji
Prezes Zarządu, WIECZORNA.PL SP. Z O. O.,ul. Dolina Zielona 24A, 65-154 Zielona Góra
Wydawnictwo Merkuriusz Polski
"Wieczorna.pl" sp. z o.o.
T +48604443623
AGENCJA PRASOWA MERKURIUSZ POLSKI- Wieści i treści od 3 stycznia 1661
TEKSTY
Każdego dnia Agencja Merkuriusz udostępnia kilka materiałów prasowych ze wszystkich regionów Polski. Dotyczą one najważniejszych wydarzeń w skali kraju, różnych dziedzin życia. Stanowi źródło informacji dla redakcji prasowych.
ZDJĘCIA
Na zamówienie abonenta udostępniamy serwis fotograficzny. Korzystają z niego serwisy internetowe i redakcje prasowe.
WIDEO
Na zamówienie abonenta udostępniamy serwis video. Korzystają z niego stacje telewizyjne.
Każdego dnia Agencja Merkuriusz udostępnia kilka materiałów prasowych ze wszystkich regionów Polski. Dotyczą one najważniejszych wydarzeń w skali kraju, różnych dziedzin życia. Stanowi źródło informacji dla redakcji prasowych.
ZDJĘCIA
Na zamówienie abonenta udostępniamy serwis fotograficzny. Korzystają z niego serwisy internetowe i redakcje prasowe.
WIDEO
Na zamówienie abonenta udostępniamy serwis video. Korzystają z niego stacje telewizyjne.
Posted by Telewizja Opera
on 00:41.
Filed under
.
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0