POLREGIO: Wypracowaliśmy zysk i chcemy integrować transport - informacja prasowa 12.01.2017
w 2016 roku po raz pierwszy w swojej historii odnotowaliśmy dodatni wynik finansowy- zysk na poziomie około 50 mln zł. Kolejne etapy rozwoju spółki to zakup i modernizacja pociągów oraz stworzenie wspólnie z przewoźnikami autobusowymi zintegrowanej oferty dla pasażerów. Więcej informacji o efektach procesu restrukturyzacji naszej spółki oraz o rozpoczęciu współpracy z przewoźnikami autobusowymi PKS znajdą Państwo w załączonej informacji prasowej.
Z poważaniem,
Michał Stilger
główny specjalista ds. PR
tel. 783 824 574
tel. 783 824 574
--
Prezes Zarządu, WIECZORNA.PL SP. Z O. O.,ul. Dolina Zielona 24A, 65-154 Zielona Góra
Wydawnictwo Merkuriusz Polski
"Wieczorna.pl" sp. z o.o.
T +48604443623
Adam Fularz, manager Radiotelewizji
Prezes Zarządu, WIECZORNA.PL SP. Z O. O.,ul. Dolina Zielona 24A, 65-154 Zielona Góra
Wydawnictwo Merkuriusz Polski
"Wieczorna.pl" sp. z o.o.
T +48604443623
AGENCJA PRASOWA MERKURIUSZ POLSKI- Wieści i treści od 3 stycznia 1661
TEKSTY
Każdego dnia Agencja Merkuriusz udostępnia kilka materiałów prasowych ze wszystkich regionów Polski. Dotyczą one najważniejszych wydarzeń w skali kraju, różnych dziedzin życia. Stanowi źródło informacji dla redakcji prasowych.
ZDJĘCIA
Na zamówienie abonenta udostępniamy serwis fotograficzny. Korzystają z niego serwisy internetowe i redakcje prasowe.
WIDEO
Na zamówienie abonenta udostępniamy serwis video. Korzystają z niego stacje telewizyjne.
Każdego dnia Agencja Merkuriusz udostępnia kilka materiałów prasowych ze wszystkich regionów Polski. Dotyczą one najważniejszych wydarzeń w skali kraju, różnych dziedzin życia. Stanowi źródło informacji dla redakcji prasowych.
ZDJĘCIA
Na zamówienie abonenta udostępniamy serwis fotograficzny. Korzystają z niego serwisy internetowe i redakcje prasowe.
WIDEO
Na zamówienie abonenta udostępniamy serwis video. Korzystają z niego stacje telewizyjne.
Posted by Telewizja Opera
on 04:10.
Filed under
.
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0