Badz On Time_na lotnisku we Wroclawiu dziala nowa restauracja
Jesz, co chcesz i ile chcesz, do tego w atrakcyjnych cenach i w przyjemnej atmosferze. W hali ogólnodostępnej Portu Lotniczego Wrocław otwarto nowe miejsce – On Time Restaurant. W menu zdrowe dania, smaczne desery i orzeźwiające napoje. Na podróżnych czekają sezonowe potrawy, dni tematyczne z daniami z różnych części Europy, a także strefa wypoczynku.
Więcej informacji w załączeniu. W razie pytań, pozostaję do dyspozycji.
Zdjęcia (fot. Port Lotniczy Wrocław) dostępne pod linkiem: https://bit.ly/2LA9od1
Aby pobrać całą galerię zdjęć, kliknij w ikonkę POBIERZ, która znajduje się na niebieskim pasku (prawy górny róg).
Pozdrawiam serdecznie,
Aleksandra Palus
PR EXPERT
+48 509 065 355
Wrocław, 4 lipca 2019 r.
Informacja prasowa
Bądź On Time. Nowa restauracja na wrocławskim lotnisku
Jesz, co chcesz i ile chcesz, do tego w atrakcyjnych cenach i przyjemnej atmosferze. W hali ogólnodostępnej Portu Lotniczego Wrocław otwarto nowe miejsce – On Time Restaurant.
Zdrowe dania, smaczne desery i orzeźwiające napoje. To wszystko znajdziecie w On Time Restaurant, nowej restauracji w Porcie Lotniczym Wrocław. Koncept miejsca powstał w oparciu o zasadę – dla każdego coś pysznego. Klienci On Time Restaurant mogą wybierać spośród świeżych warzyw, sałatek, potraw mięsnych, rybnych, wegetariańskich, bezglutenowych oraz deserów. W On Time Restaurant każdy może nałożyć sobie na talerz tyle, ile zechce. Goście nie płacą za konkretne danie, lecz za jego wagę. 100 gramów kosztuje 4,99 zł. – Nasze menu bazuje przede wszystkim na zdrowych daniach z dodatkiem ziół. Serwujemy potrawy parowane, gotowane, z grilla. W menu znajdzie się jednak też coś dla wielbicieli tradycyjnego schabowego – mówi Robert Grygiel, szef kuchni On Time Restaurant i wielokrotny kucharz Europy na Widelcu. Zapewnia również, że pasażerowie codziennie mają szansę na zdrowe i świeże menu. – Wprowadzamy propozycje sezonowe, o tej porze roku np. potrawy ze szparagami czy desery z arbuza. W planach mamy dni tematyczne, podczas których będzie można spróbować kuchni z różnych stron świata, np. z Hiszpanii czy Węgier – zachęca Robert Grygiel.
Nowo otwarty lokal znajduje się w hali ogólnodostępnej (przy ruchomych schodach). Do dyspozycji gości jest 60 miejsc. Pasażerowie czekający na odlot mogą również zrelaksować się w strefie chilloutu, w której umieszczono eleganckie fotele oraz stoliki. - On Time Restaurant to doskonałe miejsce na szybki, ale zarazem smaczny i zdrowy lunch przed odlotem. Można tam zjeść posiłek lub po prostu odpocząć. Myślę, że będzie to idealne miejsce dla wszystkich pasażerów, zwłaszcza dla mieszkańców regionu, a nawet dalszych województw, którzy swoją podróż rozpoczynają właśnie na lotnisku we Wrocławiu – mówi Dariusz Kuś, prezes Portu Lotniczego Wrocław i dodaje, że nowa restauracja to ukłon także w stronę osób, które chciałyby zjeść coś smacznego w oczekiwaniu na przylot bliskich.
On Time Restaurant to kolejny lokal gastronomiczny zlokalizowany w hali ogólnodostępnej Portu Lotniczego Wrocław. W sąsiedztwie restauracji znajdują się także: The Whitehouse, kawiarnia Costa Coffee oraz Pub & Restaurant Legendario. W hali odlotów pasażerowie mogą zjeść posiłek w Gate Barze lub Flying Bistro.